Raggisland

Ei hjartesukkside

Hårsåre politikarsutrekopppar

Denne våren har aviser og etermdeia vore fulle av sutrande politikarar som med hjelp av eigne hersketeknikkar kritiserer alle andre politikarar for å driva med hersketeknikkar. Hallo i uken har synt dette tydeleg i kvar einaste sending, utan at stortingspolitikarane, som påstår at det er eit viktig program dei alltid høyrer på, har teke det til seg.

Desse politikarane, som har klyppekort i dei fleste studio og redaksjonar, har på glatt vis styrt unna debatt etter debatt ved å klamra seg til personåtaksretorikken. Sakleg innhald har fått mindre plass enn på lenge og aldri har det vore mindre interessant å høyra på dei.

Ok, dette er noko eg har hatt lyst til å skriva om, ja, verkeleg hatt lyst til å sukka høgt over. No har superferievikar i Dagbladet, Hilde Sandvik, gjort det. Takk, Hilde! Og dei av dykk som ikkje har lese saka " Du har rett, Hagen. Politikarar er hårsåre sutrekoppar", kan gjera det her.

 

2 Kommentarar:

18:13, skreiv Anonymous Anonym...

Du har rett, Ragnhild! Dette er eit framifrå debattinnlegg. Sjølvsagt er det ekstra kjekt at Hilde Sandvik skriv nynorsk i Dagbladet. Hurra!

 
10:02, skreiv Anonymous Anonym...

Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

 

Legg inn en kommentar

<< Attende til framsida